despre ROPECO

Companie Romano – Elvetiana

ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993,  cu o experienta de peste 21 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial.

ROPECO se impune pe piata, cu o echipa profesionista de peste 100 de angajati, datorita strategiilor adoptate cu succes prin folosirea in mod corespunzator a resurselor de capital, dezvoltand relatii de colaborare fructuoase cu producatori de renume international.

Departamente

Astazi, ROPECO este o companie pentru care succesul reprezinta o provocare in realizarea proiectelor  viitoare,  cunoscand o expansiune de succes in mai multe domenii de activitate.

Activitatea ROPECO se bazeaza pe o echipa tanara, dinamica, formata din profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, care se identifica cu solutii de succes pentru clientii nostri.

Avem un sistem competitiv de management cu o organigrama a companiei bine structurata pe departamente formate din personal instruit de companiile producatoare de prestigiu international.